Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   20/3/2011, 16:30

Ред на излизане:
1. MCMG
2. DoS

Ред на писане:
1. CM Punk
2. Chris Sabin
3. Chuck Taylor
4. Alex Shelley


Match Type: Tag Team
Залог: Tag Team Championship
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Coachman
New User
New User
Coachman

Join date : 27.06.2010
Posts : 54

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   26/3/2011, 17:59

Ето, че е време за ... Почакайте малко какво става?Камерите ни пренасят в съблекалните където са Крис Сейбин и Си Ем Пънк.Но какво става тук???И лежат разкървавени на пода.Коучмън започва да клати глава и върви към арената.Коучмън излиза на рампата с недоволна усмивка и взима един микрофон:

- Видяхте.. Аз съм дълбоко разочарован, но мач все пак ще има и титлите ще са заложени.Дали ще имаме нови шампиони ще разберем като гледаме мач между Чък Тейлър и Алекс Шели.
Върнете се в началото Go down
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petioo09

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   26/3/2011, 18:01- And now welcome to the ring he is a one part of Tag Team Champions.. Alexx Shelley

Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   26/3/2011, 18:02

Start!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petioo09

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   26/3/2011, 18:12

Mачът започва. Чък се нахвърля на Шели със серия от юмруци, а след това го забива в сглобката. Там започва да му бие яростни чопове, а след това отмества Шели и се качва на сглобката... European Uppercut! Тейлър изправя опонента си и го отблъсква от въжетата, като го посреща с висок dropkick право в лицето! Той се качва на сглобката, Senton! Чък изправя Шели и го премята над въжетата, а след това излиза от ринга и започва да го рита по рампата. Сега Чък го изправя и го забива в защитната стена. Там следват серия от чопове за Алекс, който накрая бива повален от Чък с clothesline. Шели се е облегнал на защитната стена, а Чък се засилва към него... и забива брутален Basement Dropkick право в лицето му! Чък го вкарва в ринга точно преди 8 и следва неуспешен опит за туш от страна на младата надежда. Той изправя Шели и се отблъсква от въжетата, като го поваля с clothesline. Shelley обаче бързо се изправя и отнася clothesline, последван от трети! Каква комбинация от страна на Чък! Сега той се качва на сглобката, а Шели леко се повдига, Чък скача към него... Spinal Mushroom Stomp! Сега Тейлър изправя съперника си, рита го и Powerbomb!

Чък заби този Powerbomb с всичката си сила, но дали ще е достатъчно за да тушира Шели? 1...2....и бърз kick-out. Чък изправя опонента си и го приготвя за втори Powerbomb, но той удря Чък в корема, измъква се и го поваля с bodyslam! Шели изчаква няколко секунди за да се поосвести, а след това изправя Тейлър, удря му юмрук и се отблъсква от въжетата, но Чък хваща крака му, бута му го назад и Belly To Belly Suplex! В този момент Чък поизправя опонента си и го рита в гърба, отблъсква се от въжетата... Goomba Stomp върху врата! Сега Чък се отблъсква от другите въжета... и забива Basement Dropkick! Той покрива... но отново неуспешно - Шели се измъква на 2 и 50. Тейлър се ядосва от това и започва да му забива мощни stomp-ове право в главата, а след това се качва на сглобката... Diving Knee Drop право в главата на Алекс Шели! Чък обаче отново се качва на сглобката, този път забива elbowdrop. Сега той се отблъсква от въжетата и забива Seated Legdrop на Шели! Чък бързо се изправя с kip-up, с което си заслужи овациите на публиката. Той се отблъсква от въжетата, стъпва на тях... Quebrada!

Чък покрива - 1.....2.....3?


Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   26/3/2011, 18:13

1,2 И Шели се повдига на 2.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Foley
ECW Original
ECW Original
Foley

Location : Тайна
Join date : 23.06.2010
Posts : 230
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   26/3/2011, 18:26

И така този мач не може да свърши толкова бързо и Шели се повдигна по невероятен начин.Сега и двамата се вкопчват и Шели надделява като започва да забива чопове на Чък и веднага след това го запраща в единия ъгъл.Сега Шели се приближава и продължава със серията от чопове.Шели се отдръпва леко настрани засилва се към Чък и му забожда Corner Clothesline.Чък се разбива в обтегача и Шели моментално опитва туш 1.2.. повдигане от Чък Тейлър.Сега Шели вдига Чък и се вкопчва отново в него.Шели му прилага преспивателно, Чък тръгва да го избутва, но получава булдог.Шели тръгва да опитва туш, но Чък показва хитрост и излиза от ринга.Шели изчаква Чък да се изправи и когато това става Шели се оттласква от въжетата и забожда на Чък basseball slide.И двамата лежат извън ринга, а съдята започва да отброява 1...2....3...4..5...6..7.... и двамата влизат в ринга едновременно.Чък се изправя вдига Шели и започва да му връща за чоповете по рано.Сега Чък засилва Шели към единия ъгъл след това и той се засилва към него, но Шели се отмества и Чък се нанизва в обтегача.Сега Шели му прави BACKBREAKER!Опит за туш в средата на ринга 1,2 повдигане от Чък.Какъв мач.Титлите са заложени и двамата са готови да се раздадат до край за тях.Сега Шели вдига Чък засилва го той се оттласква Шели го хваща и това е Rack Bomb.Мили боже какъв ход, публиката бе захласната от него.Сега Шели се изправя и започва да атакува краката на Чък и опитва да му заключи захапката на акулата, но уви Чък го избутва и Шели се забожда в обтегача.Чък се изправя и веднага се възползва от ситуацията като прави Roll Up 1..2.. И повдигане от Алекс Шели.Чък изправя веданга Шели и му прави Германски Суплекс.Шели се размазва в тепиха и започва да се гърчи от непоносимата болка която изпитва.Чък го хваща за краката и го довлича в средата на ринга където успешно му заключва захапката на акулата.Алекс започва да крещи от болка и почти е готов да се откаже, но с много усилия той достига въжетата и се изправя на крака.Чък тръгва да хваща Алекс, но получава няколко удара в бъбреците, а след това е Superkick.Сега Шели се оттласква от въжетата и това е Lion Sault.Опит за туш в средата на ринга.
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   26/3/2011, 18:28

Чък успява да се повдигне след този Lionsault.Какъв мач.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petioo09

Location : Seattle
Join date : 29.12.2010
Posts : 1018
Age : 92

ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   26/3/2011, 18:39

Шели се изнервя и вдига Чък, след което го забива в сглобката. Той се засилва към него, но получава Big Boot. Чък се отблъсква от въжетата и когато Алекс се обръща към него получава Yakuza Kick! Тейлър явно се връща в мача! Той бързо изправя Шели и му забива Inverted Suplex, след което се качва на сглобката и чака. Алекс Шели бавно се изправя... и отнася брутално изпълнен Diving DDT от опонента си! Чък го изправя и го забива в сглобката. Засилва се към него и скача във въздуха като забива мощен clothesline! Той хваща Шели за врата и го премятата пред себе си със Snapmare, след което забива мощен dropkick в гърба му! Тейлър бързо се изправя и вдига опонента си. Започва да му бие яростни чопове в гърдите и личи, че иска победата! Той го премята над въжетата, а след това му забива dropkick, защото Шели се беше хванал за въжетата. Чък се качва на най-горната сглобка, а Шели се изправя. Тейлър скача към него и го хваща за врата с краката си, като му забива перфектна Hurricanrana! Сега Чък бързо се изправя и вдига Шели, след което го забива в защитната стена и го премята от другата страна с clothesline. Той отива до фен и взима халба бира от ръцете му, след което започва да я пие!

Невероятно, Чък започва да консумира алкохол по време на мача си! Той бързо връща халбата на фена, защото Шели вече е излязъл от публиката и лежи на рампата. Чък го хваща и го изправя, след което му забива няколко лакътя в лицето и втори Snapmare, този път извън ринга. Тейлър изправя Шели и се отдалечава от него, след което започва да върви към него и го обезглавявя с брутален Superkick, който може би изкриви врата на Шели!

Невероятен ритник от страна на Чък! Той се усеща на време и вкарва опонента си в ринга преди реферът да е преброил до десет. Сега съдията се снишава до Шели за да провери дали може да продължи, а той отговаря с "Да". Чък го изправя и го забива в сглобката, откъдето снима оператор на TNWG. Той притиска Шели към сглобката и започва да говори на камерата - "Hi, my name is Chuck Taylor! Ladies, I know you're watching, so call me!". Чък прави жест дамите, които гледат пред екраните да му звъннат, а след това се отдръпва от Шели и му забива мощен ритник в лицето. Той го хваща в позиция за bulldog, но решава да открадне хода на Шели - Sliced Bread! Невероятно, сега Чък открадна ход на опонента си! Той покрива - 1...2..и kick-out! Чък не може да повярва! Той се разярява още повече и изправя Шели, след което започва със серия от ритници в крака му. Алекс се снишава и се хваща за крака, а Чък забива ритник в главата му и отново го изправя, застава зад него и това е German Suplex! Страховит Германски Суплекс, не исках да съм на мястото на Шели в този момент! Чък го изправя и го рита, хваща ръцете му и започва да го върти, като забива зловещ Package Piledriver на Алекс Шели!
[center]
Чък покрива - 1......2.......ще отмъкне ли победата?[/center]
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: TAG TEAM CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
TAG TEAM CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Mayhem 2011-
Идете на: