Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW!



 

Share | 
 

 TELEVISION CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
^_WeReWoLf_^
New User
New User
avatar

Join date : 20.09.2010
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   19/2/2011, 21:39

Тази брутална битка продължава! И двамата едва се държат на кратака си, но нямат време за почивка. Започват да си разменят удари, като публиката крещи одобрително при всеки юмрук на Острието и освирква при ударите на шампиона. "The Ultimate Opportunist" надделява и заключва headlock. Джерико, обаче веднага го отблъсква към ъгъла, след това се оттласква от въжетата и прави Bulldog! Време е за Lionsault! Той поставя един стол върху опонента си и се засилва към въжетата, Едж вдига коленете си и... този път шампиона вече нямаше време да се защити!

Крис падна изключително лошо и сега се превива на пода, а "The Rated R Superstar" се изправя бавно и се приготвя за още един Spear, с който да спечели мача. Дали ще успее? Той изчаква "The Lionheart" да се изправи и се засилва... ДА! SPEAR! SPEAR! SPEAR! Това трябва да е края на мача, претендента опитва туш... 1...2... ИЗУМИТЕЛНО! "The Sexy Beast" поставя крака си на най-долното въже и се измъква от тежката ситуация.

Острието е вбесен до крайност. Той започва да спори с рефера за това дали това правило изобщо важи в този мач, а междувременно шампиона започва бавно да пълзи към вратата. "The Ultimate Opportunist" така и не вижда какво се случва, нима ще загуби шанса за златото по този нелеп начин? Не, разбира се! Слугите на претендента започват да крещят, и той се обръща, но може би е прекалено късно, защото Джерико вече минава под въжетата. Райдър блъска вратата с всичка сила, а в същия момент Крис препъва засилилия се Едж. Боже, вратата се заби право в лицето на претендента!

"The Lionheart" за пореден път прецака The Edgeheads, а сега опитва и туш - все пак отчитаме повдигане. Това обаче идва в повече на слугите на Острието и те влизат на ринга с маса и я разпъват. През това време без да ги забележи, Y2J грабва стола и започва да налага с него съперника си където свари. Хоукинс обаче му прави нисък dropkick, и с Райдър започват да ритат шампиона. Феновете пък мълчат шокирани, защото напълно се объркаха кой е фейс и кой хийл в този мач.

Сега The Edgeheads изправят шампиона на най-горната сглобка и се подготвят да го тръшнат през масата с двоен суперплекс. Без да го видят обаче, "The Lionheart" вади нещо от джоба си. Опитват да го довършат, но... изведнъж и двамата падат от сглобките като круши. Виждаме бокс на ръката на Джерико. Все пак ударите не бяха кой знае колко силни и слугите успяват да се задържат на крака. "The Sexy Beast" обаче веднага се хвърля без капка страх...

Двоен Neckbreaker през масата! БРУТАЛНО! Шампиона жертва собственото си тяло, но извади от строя и "The Edgeheads". Вижте обаче"The Ultimate Opportunist"! Той се възползва от цялата ситуация и се изкачва бавно по стената на клетката! Нима ще спечели по този начин Cyberspace титлта?

КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАВА ТУК?! Острието вече е на върха, но клетката се вдига във въздуха! За първи път виждаме подобно нещо по време на мач! Камерите ни пренасят зад сцената... Това е JEFF JARRETT! Той плаща на работника, който отговаря за клетката, а през това време той продължава да я издига!

Клетката заедно с Острието вече е на близо 20 метра височина, ако той падне ще се налага после да го стържат с ножче от пода. А Крис пълзи и се шмугва под въжетата. Претендента гледа към земята отчаян! Това ли е края?
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   19/2/2011, 21:41

Мили боже това не може да е истина но мача все още продължава тъй като Джерико реши да се върне и да доунижи Едж докато таунтва така че мача все още продължава !
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
sangrr
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 22.07.2010
Posts : 332
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   19/2/2011, 22:19

"The Edgeheads" са със някакви тръби във ръцете си и се намесват във подходящият момент! Хоукинс и Райдър пребиват първо Джеф Джарет жестоко със тръбите в ръцете им! След което пребиват и съдията който спускаше клетката и се оказа от хората на Джарет! Хоукинс и Райдър не оставят и шампион! И двамата го атакуват като го пребиват доста жестоко и правят финишърите си в средата на ринга! Хоукинс се одръпва и помага на Острието като започва да спуска клетклата надолу! А, тя бавно, бавно се спуска! Зак, бърка под ринга като изкарва 1-2 метални стълби и ги качва бързо на ринга! Но той не е свършил! Райдър качва 2-3 стола на ринга след което продължава да бърка и изкарва 2 маси които също качва на ринга! Ето, че Зак отива при Хоукинс и двамата спускат клетката до край както трябва да бъде! Острието иглежда уверен и се пуска от клетката и причаква Джерико да се обърне! Крис Джерико се обръща и си няма ни най-малка напредстава какво се случва! Острието скача от ВЪРХА НА КЛЕТКАТА И ПОЛИТА ПРАВО ВЪРХУ КРИС ДЖЕРИКО СЪС Diving crossbody! "The Lionheart" бе разбит! Боже, какъв рискован ход пое Опортюнистът! Българският шампион Острието ни показва на какво е способен за да се здобие със още една титла! Та той жертва собственото си тяло като скочи от такава височина! Но важното е че се презими право в целта! Да, това беше точно попадение за него! Острието опитва туш в средата на ринга..1,2,3? Нееее, повдигане от страната на "Y2J"! ПАМЕТЕН МАЧ! МОЖЕ БИ ЩЕ ВЛЕЗНА ВЪВ ИСТОРИЯТА НА ТНЛГ! Или по-точно със сигурност ще влезна във историята! Острието се изправя и разпъва една от масите които качиха на ринга неговите съотборници и приятели Зак и Хоукинс! Острието изправя това което е останало от Джерико и го запраща към въжетата след което го хваща и-и-и Electric chair drop ВЪРХУ МАСАТА! Отново се започна със бруталните ходове! Но колега, мисля, че си във грешка то кога се е спирал със бруталностите? НИКОГА! ИЛИ ПО-ТОЧНО ВЪВ ТОЗИ МАЧ НЕ СЕ Е СПИРЛО! Джерико лежи на тепиха а Острието, намества столовете на тепиха и изправя отново Крис! Острието запраща Джерико към ъгълът след което и Острието се засилва към ъгълът където изпрати Джерико и му забожда SPEAR! ВЪВ ЪГЪЛА! ТОВА СИ БЕ ДОСТА БРУТАЛНО! ОСТРИЕТО И ДЖЕРИКО БАВНО, БАВНО СЕ ПОКАЧВАТ И СЕ НАМИРАТ НА ВЪРХА НА СГЛОБКИТЕ! НЯКОЙ ОТ ТЯХ ЩЕ ПОСТРАДА! ОСТРИЕТО НАДДЕЛЯВА КАТО ЗАБОЖДА ЛАКЪТ ПТАВО В ГЪРБЪТ НА ДЖЕРИКО И МУ ПРИЛАГА НЯКАКЪВ КЛЮЧ ОКОЛО ВРЪТА СЛДЕ КОЕТО ГО ХВАЩА И-И-И


Modifed Bulgod ОТ НАЙ-ГОРНИТЕ СГЛОБКИ ПРАВО ВЪРХУ ДВА МЕТАЛНИ СТОЛА! ОТНОВО ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ ЗА ОСТРИЕТО! "The Rated-R Superstar" изправя Джерико и отново си го намества като му прилага Edge–O–Matic И ТО НЕ КЪДЕ А ВЪРХУ МЕТАЛНИТЕ СТОЛОВЕ! ОТНОВО ГЪРБЪТ НА ДЖЕРИКО ПОСТРАДА ПО БРУТАЛЕН И ЖЕСТОК НАЧИН! "The Bulgarian Champion" Edge, се отегля във един от ъглите на ринга! Острието започва да скубе косата си а публиката започва да скандира името на завършващото му движение! Острието прикляка и става във ъгълът със нетърпение дебне Джерико! Джерико се изправя със помоща на въжетата а когато се обръща Острието се засилва към него и-и-и


SPEAR! SPEAR! SPEAR! ЕТО, ЧЕ ГО ВИДЯХМЕ И ВЪВ ТОЗИ СБЛЪСЪК! ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ КРАЯТ СЪС КРИС ДЖЕРИКО! ДЖЕФ ДЖАРЕТ Е ПРЕБИТ НЯМА КОЙ ДА МУ ПОМОГНЕ! КЪРТ ХОУКИНС И ЗАД РАЙДЪР ЗА ОКОЛО КЛЕТКАТА И ОЧАКВАЪ СЪС НЕТЪРПЕНИЕ ОСТРИЕТО ДА ИЗЛЕЗЕ! ОСТРИЕТО ГО НАПРАВИ ТОЙ ПРОНИЗА ДЖЕРИКО! ОСТРИЕТО БЪРЗО ОСЪЗНАВА ТОВА И СЕ ШМУГВА ДА СЕ КАТЕРИ ПО КЛЕТКАТА! НО ДЖЕРИКО НАМИРА НЯКАКВИ СИЛИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ ВЪВ НЕГО И СЕ ИЗПРАВЯ КАТО ЗАБЕЛЯЗВА, ЧЕ ОСТРИЕТО Е НА ВЪРХА НА КЛЕТКАТА И ДОРИ ДЖЕРИКО СЕ ИЗПРАВЯ И ТРЪГВА ДА СЕ КАТЕРИ ПО ДРУГАТА СТРАНА НА КЛЕТКАТА! ОСТРИЕТО СЕ ЗАБАВЯ НА ВЪРХА ПОНЕЖЕ УМОРАТА СИ КАЗВА ДУМАТА! ДЖЕРИКО ГО НАСТИГА И СЪЩО СПИРА ДА СИ ПОЧИНЕ! И ДВАМАТА СЕ СПУСКАТ НАДОЛУ ПО КЛЕТКАТА КАТО СА НА ЕДНО И СЪЩО РАВНИЩЕ КОЙ ЩЕ СТЪПИ ПРЪВ НА ПОДА И ЩЕ БЪДЕ САЙБЪРСПЕЙС ШАМПИОН???
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   19/2/2011, 22:24

Мили боже всеки разчита на късмета си кой все пак ще стъпи първи на пода ? Сега Едж се пуска но какво и Джерико също какво става и двамата са на земята извън клетката лежат и не мърдат а двамата съдии започват да спорят кой е стъпил първи ето че май така до никъде няма да се стигне. Сега на големият екран се пуска видео което ще реши всичко кой ли е слязъл 1-ви ? Сега ще разберем:

Мили боже на екрана се показа това за което спориха съдиийте там ясно се вижда че и двамата стъпват на пода по едно и също време. Така че никой не печели съответно Сайбър Спейс титлата не сменя притежателя си. И двамата много се потрудиха но няма победителн така че титлата си остава при Крис Джерико !
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
TELEVISION CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage Of Violence 2011-
Идете на: