Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME:Cage Of Violence Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match   19/2/2011, 21:13

Мача продължава! Бил показа своята жажда за титлата и едва не разполови Тейкър. Сега виждаме, как той дебне Делрио в една от сглобките. Ки се изправя, бавно бавно, минава по въжетата и прилага убийствен running corner enzuigiri kick, а мексиканеца се отдръпва оттам и бива разбит с невероятен.. GOLDBERG'S SPEAAAR! Тейкър влиза на ринга, издебва Голдбърг в гръб, вдига го и прилага.. POWERSLAM THRU THE TABLE! WHAAM! Голди загуби преднината си, от началото на мача. Кърт влиза на ринга, но бързо бива изнесен с невероятен japanesse armdrag прес въжетата. Тейкър се върна в мача! Ки влиза на ринга и веднага се хвърля върху мъртвеца, поваля го с shoulder block, засилва се към въжетата и прилага.. atomic leg drop през един от столовете. "The World Warrior" се връща в мача. Тейкър бива изкаран от ринга, а на него остава само Шампиона на федерацията. Кърт се връща, но Ки го спипва, забива няколко stiff ритника в лицето му, засилва го към въжетата и прилaга.. HURRICANRANA TO BARB WARED CHAIR! Оо, боже, мой! Кърт се размаза в стола, до ринга. Тейкър влиза и започва да налага шампиона, но той започва да отвръща с невероятни knife edge chops, засилва "The Deadman" и прилага.. FISHERMAN DRIVEEEER THRU THE CHAIR! Тейкър е аут! Дел Рио влиза на ринга и се опитва да забие big boot, но Световният шампион избягва, засилва се към въжетата и прилага невероятно Over-easy DDT thru the CHAIR! WHAAM! Алберто беше премазан. Ки изправя Кърт и започва да го налага с юмруци, засилва го към въжетата и прилага ..TIDAAAAL CRUSH! Хваща го в headlock и прилага.. RUNNING ONE-HANDED BULLDOG THRU THE CHAIR ! WHAAM! Ки размаза всички! Той изправя Тейкър и прилага.. CORKSCREW NECKBREAKER ПРЕЗ СТОЛА! Голдбърг влиза на ринга, но Ки го хваща го крачка, забива cannon kick, и го хваща в невероятно.. DVVVVDDD THRU THE TABLE! WHAAM! Отломки хвърчат из ринга, а Ки се развихри. Той се покатерва на една от капсулите, таунтва и прилага....

THE HEARTBREAK ELBOW DROOOOP OF THE TOP! WHAM!


Ки разпъва една от масите, а труповете на половината кечисти лежат по пода. Ки започва да разчиства ринга, като на него оставя само Голдбърг. Бил е размазан, а Ки се приготвя да го довърши. Той го качва на капсулата, опитва се да го вдигне, но после намира силите, чрез скандиранията на публиката и прилага..

KI KRUSHEEEEER OF THE TOP FROM THE CAPSULE THRU THE TABLEEEE!


Опит за туш на Голди..............1............2..........?


Последната промяна е направена от WorldWarrior на 19/2/2011, 21:14; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match   19/2/2011, 21:14

1,2,3!Golberg has been eliminated!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
hedshot
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : София
Join date : 24.04.2010
Posts : 920
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match   19/2/2011, 21:25

Този невероятен мач продължава.Всички се доказаха,а сега става и двамата с Ки си разменят удари.Eнгъл забожда силни удари в лицето на Ки!След това го засилва във важетата и го премята на стоманата извън ринга.Енгъл таунтва,след това се качва на важетата и от там летящо ДДТ ВЪРХУ СТОМАНАТА!!!.Енгъл се качва се на важетата и прави отам Splash върху Ки.Енгъл вдига Бил и му прави три германски суплекса.
След това Енгъл ОТНОВО се качва на капсулта и оттам Задно салто върху изправящия се Ки!!!КАКВО МЕЛЕ ВИЖДАМЕ тук в клетката.Туш1.......2.....Повдигане.Енгъл Вдига безпомощното му тяло взима един телен стол и го слага на земята и това е....
OMG!OMG STYLES CLASH за Ки ВЪРХУ !!
Невероятно!!!ТУШ 1..,2..ПОВДИГАНЕ СЪС ПОСЛЕДНИ СИЛИ ОТ Кавал!!!Енгъл пак се качва на важетата.Чака Ки да се изправи и поредех саблен удар от важетата Ки кърви сериозно.Енгъл вдига тялото на Кавал забожда ритник след това и саблен удар.Ки е на земята.Енгъл се засилва и лакет право в Ки.Енгъл го вдига и му прави Суплекс.Ки е на земята Енгъл е на капсулата и чака Ки да се изправи.Енгъл скача и във въздуха прави СТРАНИЧНА ПРЕСА ОТ КАПСУЛАТА.Ки кърви Енгъл го чака да се изправи и тръшване след което и няколко ритника.Енгъл вгига Кавал и го засилва във важетата,но Ки избягна сабления удар засива се но изяжда Суплекс през глава!!!Енгъл взима китара и Я ЗАБОЖДА В ГЛАВАТА НА Ки.Той пада в несвяст.Туш 1......2.....Повдигане!!!Ки се повдигна само по инстинкт.след около 30 секунди,Ки става и с Енгъл си разменят чукове .Енгъл надделява и поваля Ки!!!Той си почива в ъгъла Енгъл се засилва и ритник в главата на Ки която отскочи от кола!!!!След това вдига Ки и го вдига във въздуха с мечешка прегрътка!!!Държи го и го хвърля на пода!!!Вдига го!Енгъл хваща главата на Кавал и я забива в ъгъла.Качва го на важетата и ОМГ Суперплекс!!!Хваща го вдига го и му забива лицето в пода с ДДТ!!!Ки отскочи от пода и вече му тече обилно кръв от главата!!!Енгъл е окуражаван от публиката.Енгъл рита Ки в главата и тялото.Качва се на важетата.
Енгъл скача и КАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН ФРОГ СПЛАШ!!!Лоу става но,Следва поредица от 5 Германски Суплекса!!Ки става и излиза от ринга като се катери по стоманата.Енгъл тича след него хваща го и ОМГ ГЕРМАНСКИ СУПЛЕКС ОТ КЛЕТКАТА НАПРАВО В РИНГА ДРУГИТЕ ГЛЕДАТ КАТО ГРЪМНАТИ!!!

Туш 1....2...ПОВДИГАНЕ!!!Енгъл го вдига и му прави ГЕРМАНСКИ СУПЛЕКС!!! Ки СТАВА БЪРЗО И изненадва Енгъл с дропкик в лицето.Качва се на важетата и скача с лег дроп ама си падна на задните части!!!Енгъл му прави фигурата 4!! Ки с последни сили до важетата но Енгъл го връща в средата на ринга!!!Ки едвам стига важетата!!Стават!!Ки го изненадва със Big Boot!!!!!!Той се фука!!!Енгъл става и изкрейзна поредица от удари след което мощно комбо от Суплекс и ритници на земята.Енгъл продължава да взима надмощие.Вдига го засилва го във важетата но Ки го рита,но Енгъл опитва някакъв захват!!БОЖЕ МИЛИ ЗАХАПКАТА НА АКУЛАТА!!!ЕНГЪЛ ГО ДЪРЖИ ВЕЧЕ 30 СЕКУНДИ НО КИ СЕ ДОБРА ДО ВАЖЕТАТА!!!
Eнгъл забожда силни удари в лицето на Ки и се премятат извън ринга и продължават да се трепат.
Връщат се в ринга на 7!!!След това го засилва във важетата и го премята след това се качва на важетата и от там летящо ДДТ!!!!!Енгъл се качва се на КАПСУЛАТА и прави отам 450 Splash върху Ки!!!Енгъл взима стол и пребива КИ!!!Енгъл вдига Ки и му прави три германски суплекса.След това Енгъл му забожда страхотен саблен удар.Кърт Енгъл се таунтва през това време Ки се гърчи от болка.Ки става Енгъл го засилва ва важетата и го премята.Ки става бързо и забожда саблен удар на Енгъл.И двамата стават Ки опитва удар но Енгъл го поваля със Германски суплекс.Енгъл и злиза извън ринга и взима една стълба и една маса и се качва с тях на ринга Ки става но изяжда удари от Енгъл които отварят още повече раната на Ки.Енгъл разпъва масата качва на нея Ки и се катери по стълбата от там Задно салто от стълбата през масата!!!!!!!!!!!!!

КАКЪВ ХОД!!!!КИ и Енгъл са на земята.ДРУГИТЕ СА КАТО ПОПАРЕНИ!!!Енгъл става и взима ТЕЛЕНА МАСА!!!ЕНГЪЛ СЕ КАЧВА НА ВАЖЕТАТА Ки СТАВА И ГО ПОСЛЕДВА,КАТО СЕ КАЧВА НА КАПСУЛАТА!!ЕНГЪЛ ГО ХВАЩА!БОЖЕ МИЛИ КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ!!!
ОЛИМПИЙСКО ТРЪШВАНЕ ОТ ВАЖЕТАТА ПРЕЗ МАСАТА!!!!

ТОВА Е КРАЯТ ЗА КИ!!!НЯМА НАЧИН ТОЙ ДА СЕ ПОВДИГНЕ.ТУШ 1...2...3?
Върнете се в началото Go down
http://www.vbox7.com/user:hedshot
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match   19/2/2011, 21:28

Кавал слага своя крак на въжетата и се измъква.Какъв мач.Днес се пише история...

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
znakaProductions
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 16.06.2010
Posts : 211
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match   19/2/2011, 21:40

Мача отново продължава,по дяволите.Хубавото е,че Алберто не е елиминиран все още от този мач.Ако това беше станало,той щеше просто да бъде съкрушен и да изтърве най - големия шанс в живота си,а именно да грабне Световната титла в тежка категория на ТНЛГ.Нека не забравяме,че скоро той елиминира Джони Дивайн,който се предаде след зверският захват за предаване който му направи Алберто Дел Рио по - рано в мача.Сега той отива към Кавал,който вече е много отпаднал и изтощен.Той го вдига и му прави Палар Слам и след това го засилва към една от зглобките и от нам го изритва мощно в челююста,а Кавал пада и се плъзга до най долния оптегач.Сега той отива към Кърт Енгъл и му забива юмрук в лицето след което го вдига и бяга като го тръшка върху кавал.Кърт се стоварва върху кавал и двамата отново са аут за известно време.Сега той отново насочва вниманието си към кавал и го изправя на крака,след което го вдега и го тръшка върху купчина столове които са на близо до
тях в този момент.Кавал извиква от болка,но какво ли му пука на Алберто?!Той се качва на зглобката,а след това на една от капсулите.Сега прави таунт и казва нещо на мексикански,след което ЖАБЕШКО ЦАМБУРВАНЕ ДАМИ И ГОСПОДА И ТО ВЪРХУ МЕТАЛНИТЕ СТОЛОВЕ.Представете си каква болка е изпитал крехкият грабнак на Кавал,който май е в безсъзнание,след като няколко крака от столовете се забива в гърба му и го потрошиха.Сега той го изправя и го оставя на страна за момент,докато приготви няколко дебели маси , които нарежда една върху друга и ги обвива с тел.Сега вади стълба и се изкачва по нея,като взима със себе си и изтощеният вече Кавал.Сега той го слага от едната страна на стълбата докато се изкачи хубаво и да стъпи стабилно,за да не падне от стълбата.Той се застоява и сега изправя хубаво и Кавал.Утива от неговата страна на стълбата,сега той едвам се крепи на стълбата,понеже растоянието е твърде малко.Хваща го и иииииииии.....МОЩНО ДДТ ДАМИ И ГОСПОДА ОТ ВЪРХА НА СТЪЛБАТА ВЪРХУ
ТЕЗИ МАСИ ОБВИТИ В ТЕЛ.Кавал е целият в кръв дами и господа.Цялото му тяло вече е почервеняло от болка и по него има много кръв.Алберто се забоде в една бодлива тел и от неговата ръка също започна да тече кръв но съвсем малко в сръвнение с кръвта на Лол Ки,която вече облива и главата му.Алберто се изправя лека по лека и треперейки отива до кавал и му се изплюва в лицето и го изритва мощно в слепоочието.Той отива към стълбата и я вдига лека по лека,понеже е изморен вдига я и със все сили я праска в главата на Ки.Сега той май е в безсъзнание,но на Алберто хич не му пука.Сега той изправя Кавал,качва го на върха на клетката и...

БОЖЕ МИЛИ,ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ!КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ БЕШЕ ТОВА????АЛБЕРТО РАЗГРОМИ КАВАЛ КАТО ГО ТРЪШНА ПРЕЗ ДЕСЕТИНА МАСИ,5 СТОЛА И 2 БУХАЛКИ С БОДЛИВА ТЕЛ.Това трабвя да е неговия край но,виждаме,че Алберто не го туширва Той се изправя изправя и него ииии...

ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ ЛИ КАВАЛ - ТОВА ТРЯБВА ДА Е КРАЯ!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match   19/2/2011, 21:56

КАКВА ЕМОЦИЯ! ЛОУ КИ СЕ ПРЕДАДЕ! СВЕТОВНИЯТ НИ ШАМПИОН СЕ ПРЕДАДЕ! ДНЕС СЕ ПИШЕ ИСТОРИЯ! ЩЕ ИМАМЕ НОВ СВЕТОВЕН ШАМПИОН!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
VIP'malch0-phenom
New User
New User
avatar

Join date : 01.02.2011
Posts : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match   19/2/2011, 22:16

Ставаме свидетели на уникален мач, може би най-дългия мач в цялата история на федерацията . Вече клетката е спусната повече от четири часа и половина и толкова много време гледаме страхотен екшън . Енгъл се засилва срещу Гробаря, но нещо го спира, сякаш уважава феномена прекалено много, мисля, че всички от тези трима супер звезди си уважават много не само за това което правят тази вечер и каквато история пишат, ами за това което са постигнали и преди. Все пак накрая ще остане само един и предстои да видим кой ще е това. Дами и господа Дел Рио се засилва и поваля Гробаря с много мощен удър. Енгъл зад Енгъл и го изненадва с удър в тила. Кърт изправя Алберто и го хвърля над въжетата върху стоманата. Енгъл взима една бамбукова пръчка и започва да налага богаташчето с нея, а той пищи с все сила. Кърт Енгъл се спира за миг, но бива изненадан отзад от Гробаря. Мъртвеца повали "Златния олимпийски медалист" с мощен удър в тила и сега само той остана на крака. Гробаря изправя Енгъл и го качва в ринга. Мъртвеца започва да осуква ръката на опонента си и се качва на въжетата, явно ще видим нещо класическо от страна на Феноменалния"Гробар" ... Боже мили Old School .. Гробаря направо счупи ръката на своя опонент Кърт Енгъл, който в момента се гърчи от болка на бойното поле, сякаш наистина ръката му е счупена .. нека видим този ход на повторение и какво точно се случи с ръката на Енгъл.Наистина много жесток удър от страна на мъртвеца, който не прецени добре силата си и може би контузи своя опонент и колега в тази федерация,която жъне успех след успех. Гробаря след като унищожи Кърт отива да се занимава с Дел Рио и започва да го налага с мощни ритници и удъри. Сега мъртвеца взима стола и замахва срещу него, той заляга, но при втория опит Гробаря уцели право в целта и Дел Рио падна разкървавен на пода, или по-точно на унищожителната стомана, на която хич не и пука за неговото тяло. Гробаря изправя отново Алберто и го засилва срещу стоманените въжета и той е направо разбит от всякъде. Мъртвеца влиза на ринга и изправя Енгъл, който се държи за ръката, която беше много силно наранена от Гробаря. Феномена го хваща отново за нея ръка и го дърпа до земята, а после стъпва върху нея. Това наистина е много лошо за Кърт, който наистина може да се контузи след този мач. Мъртвеца отива пак при Дел Рио и го вкарва на ринга, сякаш е решил да му направи нещо много мощно ... Вдига го и дали това няма да е Chokeslam ?? ...Леле майко .. Мили Боже, това беше задушаващо тръшване за Алберто Дел Рио. С него най-вероятно вече е свършено и Гробаря го хвърля далеч от ринга на стоманата като торба с картофи. Кърт сега е главната мишена на феномена. Мъртвеца е решил да отстрани Енгъл и да се добере до титлата, Гробаря се приготвя и изчаква опонента му да се изправи, а той вече е почти на крака ... Гробаря го вдига на рамото си и да видим ... ???Toва е .. дойде края за Енгъл, дали той ще бъде елиминиран и ще останат само двама в това съоражение, което вече е спуснато повече от четири часа .. Съдията започва да отброява ..1..2..3.. имаме ли елиминация ??
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match   19/2/2011, 22:17

МИЛИ БОЖЕ!!!!!МИЛИИИИИИИ БОЖЕ!!!! ПУБЛИКАТА НЕМОЖЕ ДА ПОВЯРВА НА ОЧИТЕ СИ, НО ЕНГЪЛ ГО ПРАВИ!ТОЙ СЕ ПОВДИГА!КАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН МАЧ!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
hedshot
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : София
Join date : 24.04.2010
Posts : 920
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match   19/2/2011, 22:29

Кърт започва да се налага с Гробаря.Гробаря се опитва да вдигне Енгъл но е забоден в земята с ДДТ.Енгъл го вдига и атакува Гробаря с ритници.Енгъл заключва Arm Lock но Гробаря се измъква.Засилва се за Биг Бут но Енгъл залегна и Гробаря се преметна през важетата право в стоманата.Той влиза в ринга ,но е нападнат от всички други участници, и прикован в ъгъла от Енгъл.Където той го удря и рита.Гробаря се измъква,отива в другия ъгъл но пак налаган от Енгъл.С 10-11 юмрука.Гробаря пада в ъгъла,а Енгъл го рита.Гробаря става но пак е удрян от Енгъл.Енгъл продължава да налага Гробаря.След това си почива.Кърт се обръща но Гробаря го чака и му забожда ритник в лицето.Вдига го но Енгъл отново му забожда удари и Гробаря пак е замаян.Гробаря хваща ръката на Енгъл извива я и се насочва към важетата.Очевидно се готви за Старата Школа.Той е на въжето но боже мили Енгъл го бутна и Гробаря си падна лошо на врата.Енгъл излиза но Гробаря се опомня и почва да ходи след него.Енгъл влиза в ринга.Мъртвеца също но е атакуван с ритници от Енгъл.Енгъл отново го налага с дукати в лицето.Взима метален стол и CHAIR SHOT!!!Гробаря се опира на важетата.Енгъл се засилва и премята Гробаря с един саблен удар.Мъртвеца се размаза в стоманата.Енгъл излиза от ринга и двамата с Гробаря се налагат.Енгъл го връща в ринга след още няколко дуката.Гробаря започа серия от удари но Енгъл залегна и ГЕРМАНСКИ СУПЛЕКС да го видим пак

Гробаря е на земята и е налаган от Енгъл който му прилага HeadLock!Гробаря успява да се измъкне но Енгъл го рита в краката.Опитва задушаващо но отново идяжда ДДТ.Енгъл взима дърво с пирони и налага С НЕГО МЪРТВЕЦА!!!!Хваща го и му прави няколкол суплекса!!
Публиката скандира:
Давай Енгъл,Енгъл ще Спечелиш,искаме те КАТО ШАМПИОН.Има и постери като:Олимпийско Тръшване и Тап аут,Енгъл е новият ШАМПИОН.
Енгъл чака Гробаря да се изправи и му забожда ритник в лицето Гробаря се хваща за важетата но Енгъл се засилва и двамата с Феномена се премятат през важетата.Енгъл го засилва в клетката и ЧУПИ СТЪКЛОТО.Гробаря се опомня засилва се към Енгъл който е пред клртката но изяжда Суплекс през глава В ЖЕЛЯЗОТО.Енгъл се качва на КАПСУЛАТА важе но Гробаря става и бута от там Енгъл.Енгъл се държи за гърба.Гробаря се качва на важетата но Енгъл също се качва и прави от там на Гробаря Суплекс през глава.Феномена става и опитва да засили Енгъл в важетата но Енгъл контрира и
БАМ Лицето на Мъртвеца се в пода!!!!Енгъл го вдига и му прави няколко основни хватки като суплекс и тръшване през рамо след това атакува с две поредни подсечки Феномена.Гробаря става и
поваля Енгъл с Биг Бут.Енгъл става с помоща на важетата.Гробаря се
засилва към него но Олимпийския Златен Медалист скача и Мъртвеца се сгрумулясва на пода.ЕНГЪЛ ВЗИМА СТОЛ.Причаква го и мили боже това е ЗАШЕМЕТИТЕЛ!!!ГЛАВАТА НА ГРОБАРЯ СЕ РАЗМАЗА В СТОЛА!!!
Енгъл става,надделява и поваля Гробаря!Той си почива в ъгъла Енгъл се засилва и ритник в главата на Мъртвеца която отскочи от кола!Енгъл вече направи тоз ход на Майкълс в мача.Какъв невероятенн мач наблюдаваме!След това вдига Феномена и го вдига във въздуха с Хедлок!!!Държи го около 30 секунди и го хвърля на пода!!!Енгъл хваща главата на Гробаря и я забива в ъгъла.Качва го на важетата,след това на капсулата и ОМГ Суперплекс ОТ КАПСУЛАТА!!!Хваща го вдига го и му забива лицето в пода с ДДТ!!!Гробаря отскочи от пода и вече му тече обилно кръв от главата!!!Енгъл е окуражаван от публиката,Ки също е любимец на публиката в този мач.Енгъл рита Легендата в главата и тялото.Качва се на важетата.
Енгъл скача и КАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН ФРОГ СПЛАШ.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В КЛЕТКАТА!!!Енгъл вдига Гробаря засилва го във важетата и Гробаря отнася саблен удар главата му се отдели от тялото с този удар !!!И двамата са на пода!!!!След малко и двамата се надигат.След този побой Гробаря е смазан не може да се държи на ринга прав и пада на пода.Енгъл го вдига и му прави ОЛИМПИЙСКО ТРЪШВАНЕ!!Енгъл взима две стълби Едната слага на пода и качва Тейкър вържу нея.Другата я слага и се покатерва на нея.ДРУГИТЕ ГЛЕДАТ КАТО ГРЪМНАТИ!1ЕНГЪЛ СКАЧА ОТ СТЪЛБАТА И...

ЕНГЪЛ РАЗМАЗА ТЕЙКЪР ОТ 8 МЕТРА ВЪРХУ ГРОБАРЯ КОЙТО СЕ РАЗМАЗА В СТЪЛБАТА!!!
ТУШ 1........2......ОМГ ТЕЙКЪР СЕ ПОВДИГНА СЛЕД ТОВА.НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!!Undertaker може да има пукнати ребра след този ход!!!Енгъл вдига Гробаря!Прави му бързо ДДТ!!!Изкарва Гробаря от ринга и забожда рамото му в стоманата!!!Енгъл излиза от ринга.След това му хваща и двата крака и забожда ритник в слабините му!!Гробаря може да остане остане без деца!!!Енгъл влиза в ринга и вдига Гробаря!!И Суплекс!!!.!Енгъл го вдига и го атакува с
10 ГЕРМАСКИ СУПЛЕКСА!!Гробаря СТАВА БЪРЗО И изненадва Енгъл с ритник в лицето.Качва се на важетата и скача с лег дроп ама си падна на задните части!!!Енгъл му прави фигурата 4!!Гробаря стига с последни сили до важетата но Енгъл го връща в средата на ринга!!!Мъртвеца едвам стига важетата!!Стават!Енгъл почва да полудява.Суплекс после удари следва и германския сулекс.Вдига Тейкър и го качва на важетата.Оттам го поваля със Суперплекс.Гробаря става опитва Биг Бут но Енгъл е полудял хваща му карака и го поваля трашва го след това прави Ураган.Гробаря се надига по неговия начин.Но Енгъл го рита в лицето.Взима стол и откача забожда силни удари с него по Гробаря.Хвърля стола.Енгъл го засилва ва важетата и го премята.Мъртвеца става бързо и
забожда страхотен саблен удар на Енгъл.И двамата са на земята
след около 1 минута и двамата стават Мъртвеца опитва удар но Енгъл го поваля със Германски суплекс!!ЕНГЪЛ СЛАГА МАСА И ПРАВИ НА ГРОБАРЯ ОЛИМИПИЙСКО ТРЪШВАНЕ ПРЕЗ НЕЯ!!

ТОВА Е КРАЯТ ЗА МЪРТВЕЦА!!ТУШ 1.....2...3?ТОВА СЪС СИГУРНОСТ Е КРАЯ ЗА ТЕЙКЪР!!!
Върнете се в началото Go down
http://www.vbox7.com/user:hedshot
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match   19/2/2011, 22:48

1....2..... TAKER HAS BEEN ELIMINATED!Тейкър бе до тук..

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match   

Върнете се в началото Go down
 
ME:Cage Of Violence Match
Върнете се в началото 
Страница 4 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» GET THE SUITCASE MATCH
» GET THE KEYS MATCH

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Cage Of Violence 2011-
Идете на: