| ME:Cage Of Violence Match | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Rag3 New User

| Заглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match 19/2/2011, 18:47 | |
| Голдбърг излиза от капсулата и се нахвърля на всеки който му падне. |
|
 | |
VIP'malch0-phenom New User

| Заглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match 19/2/2011, 19:02 | |
| Гробаря се съвзема и блъска опонента си в ъгъла.Дел Рио се засилва срещу мъртвеца, но отнася коляно в корема и след това е хвърлен извън ринга върху стоманата.Мъртвеца посреща Голдбърг с десен удър и го поваля на пода, но той се изправя бързо и се засилва да направи копие на Гробаря, само, че Феномена го рита в рамото и забожда жестоко ДДТ.Мъртвеца излиза при Дел Рио и забожда главата му във веригите.Мексиканецът е доста замаян и Гробаря блъска още веднъж главата му и след това го засилва в металния кол.Дел Рио е съсипан отвсякъде и Мъртвеца се качва отново при Голдбърг и го рита в главата.Опонента му се изправя и го удря и след това го засилва на въжетата, но Гробаря заляга засилва се на другото въже и поваля Голдбърг с невероятен ход, който си заслужава да го видим на повторение ..
*REPLAY*

Гробаря прави опит за туш, но имаме повдигане. Какво начало на мача дами и господа, по всичко личи,че ще наблюдаваме страхотно зрелище, защото този мач е първи за турнира, а явно ще свърши последен.Мъртвеца изправя опонента си и го засилва в капсулата на Енгъл. Кърт няма търпение да се включи в мача, а Гробаря го плаши със зловещия си и мрачен поглед. Енгъл е сериозно изнервен, но неможе да направи нищо защото е в капсулата, но дари да беше вън едва ли щеше да направи нещо на феномена.Гробаря отива при Голдбърг, но Дел Рио го удря в гърба с някакъв чук. Да припомним, че край ринга има всякакви предмети. Дел Рио продължава да налага Гробаря и феномена дори започва да се гърчи, а Мексиканецът се качва на въжетата и вдига високо ръцете си като победител макар, че мача те първа започва. Дел Рио губи ценно време и Голдбърг го поваля от въжетата право в ринга. Сега огромната бойна машина изправя опонента си и го засилва на въжетата, а след това го посреща със саблен удър и направо му откъсва главата. Голдбърг явно е решил да довърши Дел Рио и го качва на третото въже и той също се качва, но на второто и му забожда няколко удъра в корема, а след това прави страхотен суперфлекс и като чели Голдбърг ще отстрани Дел Рио. Машината прави опит за туш, но имаме повдигане. Голдбърг се изправя и се обръща където е Гробаря и му се нанизва право на ботуша. Мъртвеца оставя Голдбърг и изправя мексиканската суперзвезда и му забожда една серия от леви и десни удъри.Дел Рио е много замаян и се обляга на въжетата, но бива изхвърлен оттам със саблен удър от Мъртвеца.Гробаря слиза от ринга и взима метален стол.След това запалва маса и слага стола да се нагорещи. Стола е достатъчно горещ за да остави големи белези и Гробаря влиза в ринга с оръжието.Голдбърг се обръща и бамм...

Мъртвеца го довърши .. Голдбърг ще е първия отстранен .. Опит за туш ..1..2..3??? |
|
 | |
♠ Lemmy is God ♠ Administrator

Location : EUNE report noob bitch Join date : 23.04.2010 Posts : 5919 Age : 20
| |
|
 | |
Hot Shot New User

| Отваря се капсулата и излиза Devine..... |
|
 | |
Rag3 New User

| |
 | |

| Заглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match 19/2/2011, 19:16 | |
| |
|
 | |
John_Litka TNW Hall of Famer

| Заглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match 19/2/2011, 19:18 | |
| Световният шампион излиза от капсулата си и започва да бие chair shot-ове със стола, който беше набарал. |
|
 | |
Hot Shot New User

| Заглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match 19/2/2011, 19:31 | |
| Сега Devine се осъзнава къде е, той бързо взима метален стол и почва да бие Goldberg с него, Goldberg е на земята, сега Devine почва да налага десния му крак с металния стол, Goldberg почва да се държи за кракът но Devine не проявява милост и го налага със стола, сега Devine вдига Goldberg и му прави DDT на решетката, Devine сега почва да удря гърба на Goldberg с металния стол, той го бие жестоко с него, сега Devine хваща ръцете на Goldberg и му прави Curbstomps на решетките :

Сега Devine след като унищожи гърба на Goldberg му заключва Boston Grab, сега Devine пуска захвата, сега Devine прави Sharpshooter на Goldberg, дали Goldberg ще се предаде?
|
|
 | |

| Заглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match 19/2/2011, 19:32 | |
| Goldberg се измъква нямаме елиминирани! |
|
 | |
hedshot TNW Hall of Famer

| Заглавие: Re: ME:Cage Of Violence Match 19/2/2011, 19:33 | |
| Енгъл излиза от капсулата,взима си бухалка с тел и се включва в боя. |